O podjetju

Podjetje TEKONT d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 kot ponudnik osebne varovalne opreme.V prvem desetletju je bilo eno vodilnih v svoji dejavnosti. Osnovno vodilo kateremu sledi še danes je skrb za kvalitetno in zdravo življenje v vseh življenjskih obdobjih in aktivnostih. V podjetju razpolagamo z bogatimi izkušnjami pri uporabi osebne varovalne opreme, zato lahko svojim kupcem svetujemo in ponudimo kvalitetne, funkcionalne in udobne izdelke priznanih blagovnih znamk po ugodnem razmerju kvaliteta/cena. Izdelki so namenjeni zaščiti pred nevarnostmi in neugodnimi vremenskimi vplivi (vročina, mraz, vlaga)v prostem ali delovnem času. Vsi izdelki so narejeni v sodelovanju s strokovnjaki, poleg znanosti so prisotni še kvalitetnimi materiali, ki so predvsem praktični za vsako situacijo, trpežni in trdno izdelani, ponoči vidni in na koncu koncev še všečni na pogled.

Danes razvoj

Z novim programom izdelkov za aktivnosti v prostem času, bomo lahko  odlično dopolnjevali dolgoletne izkušnje dosedanjega  programa saj so uporabniki izdelkov za prosti čas v večini tudi delovni ljudje. Ker želimo biti v koraku s časom želimo ponuditi izdelke iz našega programa na sodoben način smo se odločili razširiti poslovanje preko spletne prodaje. Tako boste nakup lahko opravili iz udobja vašega naslonjača in prihranili na času in denarju.

Naš cilj je

Preprosta filozofija, ki temelji izključno na zadovoljnih kupcih, kateri kupujejo po najboljšem razmerju  med ceno in kvaliteto.
Izpolnjevanje vaših želja je odgovornost, ki se je zavedamo.  Zato je naš cilj zadovoljen kupec, ki se rad vrača nazaj k nam, kjer mu bomo znali svetovati in ponuditi najboljšo kvaliteto za primerno ceno, z inovativnimi, dobro zasnovanimi in dobro premišljenimi izdelki.
Nakup pa boste opravili  preko naše spletne trgovine, lahko pa se boste tudi oglasili v naših predstavitvenih prostorih.

Pogled v prihodnost

Z vašo pomočjo, s predlogi katerim bomo prisluhnili in novim idejam bomo ponudbo izdelkov širili.
Ponudbo bomo razširili  tudi na trge bivše YU (Hrvaška, Srbija, BIH, Črna gora).
Trudili se bomo, da bomo korak pred konkurenco v vaše zadovoljstvo.